Восьмий рік поспіль Philip Morris International (PMI) визнана одним з найкращих роботодавців світу за версією Top Employers Institute.

Інститут Top Employer з 1991 року займається підтвердженням переваг умов праці, які компанії створюють для своїх працівників.

Щорічно цей незалежний міжнародний інститут проводить оцінку компаній-роботодавців на відповідність високим світовим стандартам у сфері управління персоналом.

Оцінка охоплює шість HR-критеріїв та 20 напрямів:

  • щодо стратегії управління талантами;
  • створення сприятливого робочого середовища;
  • успішності залучення професіоналів;
  • навчання та розвитку персоналу;
  • підтримки різноманітності та інклюзивності;
  • добробуту тощо.

Сертифікат Global Top Employer отримали лише 17 міжнародних компаній, серед яких Philip Morris International. 

Сьогодні у PMI працюють понад 79 тисяч співробітників по всьому світу. Компанія прагне створити середовище, де багато цікавих викликів, але водночас багато можливостей, де можна розкрити себе та розвивати свої навички в різноманітних командах, галузях бізнесу та країнах.

Хочу працювати у Philip Morris Ukraine

«Ця відзнака стала можливою завдяки нашим вдалим стратегічним рішенням та інноваційним підходам, орієнтованим на забезпеченні потреб та добробуту співробітників. Philip Morris послідовно та системно реалізує соціальну відповідальність щодо своїх людей та є лідером з підтримки працівників по всьому світу і особливо в Україні. 

Наш успіх ґрунтується на глибокому розумінні усіма членами команди стратегії трансформації компанії та її прагнення до майбутнього без тютюнового диму. Ми пишаємося цією нагородою, адже вона є визнанням нашої постійної роботи над створенням комфортного робочого середовища та сприянням добробуту наших працівників», Емель Мордо, директорка напряму «Люди та культура» Філіп Морріс в Україні.