Український молодіжний фонд (новостворена державна неприбуткова бюджетна установа, яка уповноважена Кабінетом Міністрів України здійснювати підтримку молодіжних проєктів та виконання окремих завдань молодіжної політики) оголошує перший грантовий конкурс «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії», запущений у партнерстві з ЮНІСЕФ для українських роботодавців з можливістю отримати до 10 000$ за працевлаштування випускників закладів профтехосвіти.

Ціль конкурсу

Зробити так, щоб 65 молодих людей отримали досвід першого офіційного працевлаштування за своєю професійно-технічною спеціальністю. Фактично мова йде про оплату нами стажування випускників ПТУ без досвіду – як у великих галузевих компаніях, так і в невеличких локальних роботодавців.

Цільова аудиторія

Українська молодь від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю. І безпосередньо роботодавці, які готові взяти до себе на роботу випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду.

Бюджет програми

  • Загальний бюджет програми – 3 829 800,00 грн;
  • максимальна сума гранту – 380 000 грн;
  • мінімальна сума гранту – 76 000 грн.

Тривалість проєкту

Не більше 3 місяців, з яких 2-3 місяці – працевлаштування учасників.

Географія реалізації конкурсу

Територіальні громади: Київська, Звягельська, Бахмацька, Менська, Куликівська, Ніжинська, Валківська, Балаклійська, Чугуївська, Кегичівська, Криворізька, Запорізька, Миколаївська, Баштанська, Ужгородська, Мукачівська, Луцька, Львівська, Житомирська, Чернігівська, Кропивницька, Полтавська, Харківська, Ірпінська, Бучанська, Вишгородська, Гостомельська, Коростенська, Коростишівська.

Хто може бути заявником?

  • юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30% працівників віком до 35 років (крім громадських об’єднань та закладів освіти);
  • фізичні особи-підприємці, що виконують молодіжну роботу, зареєстровані відповідно до вимог законодавства та мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років.

Подати заявку