Про Budni
Наші продукти
Готельно-ресторанний бізнес значно постраждав від карантинних обмежень, адже більшість закладів змушені були зачинити свої двері для гостей на декілька місяців. Зараз ситуація змінюється на краще: активність і роботодавців, і кандидатів у галузі поступово відновлюється.
Щоб детальніше розібратися в ситуації з HoReCa, ми в robota.ua провели перше в Україні масштабне дослідження цієї галузі.
Що ми зробили в рамках цього проекту:
Декілька цікавих інсайтів, на які ми звернули особливу увагу, зібрані на малюнку:
Знайти більше інсайтів, ознайомитись з коментарями експертів галузі та дізнатися, як справи у готелів, кафе та ресторанів, ви можете в нашому звіті.
Читайте більше за тегами: