Якщо ви шукаєте кандидатів на різних сайтах, найзручніше – збирати відгуки автоматично в єдиному місці. Три найбільші українські платформи для пошуку співробітників вже інтегровані до системи Helper. Розповідаємо про оновлення у продукті та задачі, які можна доручити безкоштовному помічнику з управління рекрутингом від robota.ua. 

Публікувати вакансії одночасно на всіх джерелах за кілька кліків

Замість десятків вкладок у вашому браузері тепер достатньо однієї – вкладки з Helper. Ми додали можливість синхронізувати ваш робочий простір з ключовими сайтами для пошуку роботи – robota.ua, Work.ua та OLX.ua. Ви можете автоматично розміщувати вакансію на всіх ресурсах одночасно і заощаджувати свій час.

Збирати відгуки з ключових українських сайтів з пошуку роботи

Відтепер жоден кандидат не залишиться без уваги, адже до системи Helper можуть надходити відгуки на ваші вакансії, розміщені на сайтах robota.ua, Work.ua та OLX.ua. Далі з ними можна працювати у межах проєкту найму: рухати воронкою рекрутингу та відбирати найцікавіших кандидатів.

Систематизувати роботу з кандидатами

У системі Helper передбачена зручна канбан-дошка, якою можна рухати кандидатів від моменту створення вакансії до її закриття. Це дозволяє налаштувати під себе воронку кандидатів, швидко переглядати інформацію про кандидата та контролювати всі процеси, не пропускаючи нічого важливого.

Формувати базу кандидатів

База кандидатів у Helper — це ваше особисте джерело талантів. Вона може формуватися автоматично за рахунок відгуків на ваші проєкти. Але також ви можете наповнювати базу самостійно — додаючи кандидатів, які вас цікавлять, вручну. А ще ми створили можливість додавати цікавих вам кандидатів з robota.ua, Work.ua та OLX.ua – завдяки зручному плагіну у браузері Helper | Кандидати.

Аналізувати ефективність рекрутингу

Статистика — це незамінний інструмент для оцінки ефективності роботи рекрутера та аналізу джерел ваших відгуків. Helper вміє збирати, аналізувати дані та зберігати ваші звіти у компактній табличці. 

Делегуйте системі Helper рутинні задачі, керуйте рекрутингом у зручній системі та наймайте нових співробітників ще швидше та ефективніше! А ми будемо раді почути ваш зворотний зв’язок, аби зробити систему ще зручнішою.

Читайте ще: 88,1% роботодавців готові взяти на роботу ветерана російсько-української війни: результати дослідження robota.ua