Ресторанна сфера понесла чи не найбільші збитки на початку війни, але однією з перших прийшла на допомогу країні. Багато ресторанів організували волонтерські кухні з приготування їжі для військових та медиків. Зараз сфера відроджується та намагається працювати попри всі труднощі.

Як запустити процес роботи та успішно працювати у цей складний час, ви дізнаєтесь на онлайн-зустрічі UHR «Ресторанна сфера під час війни», яка відбудеться 14 червня о 14:00.

Поговоримо:

  • як поточна ситуація позначилася на ринку праці: результати опитування
  • як війна вплинула на галузь?
  • яких трансформацій зазнали компанії в поточній реальності?
  • який зараз фокус уваги?
  • як відбувається взаємодія з командами?
  • які є виклики у сфері та кроки їх вирішення?
  • які прогнози, точки відбудови та росту в компаніях?

Серед експертів:

  • Олександр Мусатов, співвласник True Burger Bar, Hendrick’s bar та Hendrik’s Greenhouse, ресторанний тренер, консультант.
  • Олена Пустовіт, HRD La Famiglia.
  • Максим Храмов, керуючий партнер мережі Pastateca, ментор бізнес-спільноти Board, партнер премії «Пальмова гілка».
  • Дмитро Сидько, Key Account Manager, Expert robota.ua.
  • Юлія Далібук, Chief Editor медіаплатформи budni, robota.ua.

Маєте запитання з теми? Вказуйте їх у формі реєстрації, щоб ми могли дати відповіді на них вже на зустрічі UHR.

Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова. 

Дата: 14 червня.

Час: з 14:00 до 16:00.

Де: Zoom (посилання буде надіслано за годину до початку, необхідно пройти форму реєстрації).

Об’єднавши зусилля, ми обов’язково переможемо та відбудуємо економіку нашої країни!

Разом до перемоги!